Díj

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbséget mutatjuk.

prize:turi_janos 2015-05-14 15:03 prize:turi_janos 2020-01-11 20:44 Jelenlegi
Vonal 1: Vonal 1:
-====== Turi János (†) ======+====== Turi János († 2007) ======
-//"okleveles állattenyésztő, mezőgazdasági szakmérnök, a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Rt. vezérigazgató-helyettese// +//okleveles állattenyésztő, mezőgazdasági szakmérnök, a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Rt. vezérigazgató-helyettese//
{{ prize:turi.jpg|}} {{ prize:turi.jpg|}}
Vonal 7: Vonal 7:
A díjat a növénynemesítés, az új vetőmagfajták előállítása és elterjesztése, a biológiai alapok fenntartása, a környezet védelme, a mezőgazdaságban alkalmazott módszerek fejlesztése ill. korszerüsítése, a működőképes mezőgazdasági nagyvállalati modell kidolgozása, a szellemi alkotások létrejöttének ösztönzése, az iparjogvédelmi kultúra terjesztése terén elért eredményeiért kapta. A díjat a növénynemesítés, az új vetőmagfajták előállítása és elterjesztése, a biológiai alapok fenntartása, a környezet védelme, a mezőgazdaságban alkalmazott módszerek fejlesztése ill. korszerüsítése, a működőképes mezőgazdasági nagyvállalati modell kidolgozása, a szellemi alkotások létrejöttének ösztönzése, az iparjogvédelmi kultúra terjesztése terén elért eredményeiért kapta.
-Kisujszálláson született 1937-ben. Kitüntetéses mezőgazdasági mérnök, vetőmag-gazdálkodási szakmérnök, a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Rt. általános vezérigazgató-helyettese. Szakterülete a növénynemesítés, az új vetőmagfajták előállítása és elterjesztése, a biológiai alapok fenntartása, a környezetkímélő talajerő utánpótlás megvalósítása, a mezőgazdaságban alkalmazott módszerek fejlesztése ill. korszerüsítése, a mezőgazdasági nagyvállalati modell kidolgozása majd működtetése, mely tevékenység eredményeit újítások és találmányok sora jelzi. A vezetése alatt álló területen az anyagi és technikai háttér megteremtésével ösztönzi a szellemi alkotások létrejöttét, hangsúlyt fektet a szellemi termékek jogvédelmére. A Magyar Vetőmagkereskedők Szövetsége, a Vetőmag Terméktanács elnöke, a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület elnökségi tagja." +Kisujszálláson született 1937-ben. Kitüntetéses mezőgazdasági mérnök, vetőmag-gazdálkodási szakmérnök, a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Rt. általános vezérigazgató-helyettese. Szakterülete a növénynemesítés, az új vetőmagfajták előállítása és elterjesztése, a biológiai alapok fenntartása, a környezetkímélő talajerő utánpótlás megvalósítása, a mezőgazdaságban alkalmazott módszerek fejlesztése ill. korszerüsítése, a mezőgazdasági nagyvállalati modell kidolgozása majd működtetése, mely tevékenység eredményeit újítások és találmányok sora jelzi. A vezetése alatt álló területen az anyagi és technikai háttér megteremtésével ösztönzi a szellemi alkotások létrejöttét, hangsúlyt fektet a szellemi termékek jogvédelmére. A Magyar Vetőmagkereskedők Szövetsége, a Vetőmag Terméktanács elnöke, a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület elnökségi tagja.
Feliratkozás a legutóbbi változások RSS listájára Az oldal DokuWiki motorra épül Üzenet az adminisztrátornak